Політика конфіденційності та умови використання

Сервіс «ІТ Аssistant» (надалі – Сервіс) з повагою відноситься до персональних даних будь-якої особи, яка використовує даний сервіс, тому маємо бажання проінформувати Вас, які саме дані ми збираємо і яким чином їх використовуємо. Також хочемо зазначити, що обробка Ваших персональних даних здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», інших законодавчих актів України. У зв’язку з цим, ми просимо ознайомитись із викладеними далі умовами політики конфіденційності та надати згоду. Якщо ви не згодні з викладеними Умовами, ви не повинні використовувати даний сервіс.

Персональні дані

На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» ви надаєте згоду на збирання, обробку, використання, а також можливу передачу персональних даних третім особам, під якими ми розуміємо: операторів колл-центрів, клініки-партнери та заклади-партнери, без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки.

Ознайомившись з Правилами Конфіденційності, у випадку, якщо у Вас залишись або виникли запитання пов’язані з конфіденційністю, ви маєте можливість надіслати запитання або уточнення на електронну адресу: support@it-assistant.info

Інформація, яку ми збираємо

Сервіс збирає інформацію, яка стосується персональних даних осіб, лише з метою обробки і використання, і лише в тому випадку, якщо Ви добровільно надали інформацію та чітко висловили згоду на її використання.

Під час реєстрації, ми просимо надати нам персональні дані такі як: електронну адресу, прізвище та ім’я, дату народження, та номер мобільного телефону. Надалі дана інформація зберігається на зовнішньому сервері, який вживає всіх заходів, щодо належного збереження персональних даних.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: support@it-assistant.info

Мета обробки персональних даних

Ми можемо збирати та обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей, але не виключно:

  1. Реєстрація на сервері Умовою успішного завершення процесу реєстрацї на сервері, є надання персональних даних, які вимагаються;
  2. Ідентифікація Клієнта при зверненні Ми можемо передавати ваші персональні дані третім особам, для можливості надання Вам подальших послуг;
  3. Надання відповідей Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв’язку з Вами. Наприклад повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам інформаційні повідомлення, що стосуються запиту, що було Вами зроблено та зв’язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням.

Як ми збираємо інформацію

Персональні дані надаються безпосередньо від Вас та з Вашого відома під час реєстрації. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти на створенний Вами запит.

Сервіс не використовує cookies для збирання загальної інформації, коли Ви відвідуєте сайт.

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та третіх осіб. Треті особи використовують направлені персональні дані з метою ідентифікації Клієнта, які зберігають з дотриманням вимог визначених законодавством України

Персональні дані малолітніх дітей

Сервіс «IT Assistant» не збирає інформацію про відвідувачів, які не досягли 18 років.

Зміни

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації